Imagina entrar a casa teva i sentir que estàs en un espai dissenyat a mida per un interiorista

Entres a la sala d’estar i et sents com en una abraçada. Els sofàs confortables t’inviten a recolzar-te i gaudir de la vista del jardí a través dels amplis finestrals. La llar de foc crema a la cantonada, creant un ambient càlid i acollidor. Arribar a casa després d’un llarg dia i enfonsar-te en la confortable suavitat del teu sofà. Et recolzes, deixant escapar un sospir de satisfacció mentre la calidesa del foc crepitant a la llar de foc t’envolta com un mantell acollidor. A través dels amplis finestrals, la vista del jardí t’invita a la pau i la tranquil·litat. En aquest espai, el temps s’alenteix i les preocupacions s’esvaeixen. Et sents en un refugi personal, un oasi de calma on pots gaudir de la companyia dels teus éssers estimats o simplement relaxar-te en solitud. Cada detall d’aquesta sala d’estar ha estat dissenyat per crear un ambient càlid i acollidor. Els colors suaus, la il·luminació tènue i els materials naturals es combinen per crear un espai que t’invita a quedar-te, a gaudir del present i a crear records inoblidables.

La cuina és un oasi d’organització i funcionalitat.

Oblida’t del desordre i la falta d’espai a la cuina. En el teu nou espai dissenyat per l’interiorista Carles Ruiz, els electrodomèstics d’última generació s’integren a la perfecció en els mobles fets a mida. La superfície de marbre, elegant i resistent, t’invita a preparar deliciosos àpats amb la màxima comoditat. Tot està al seu lloc, des dels estris de cuina fins als aliments frescos. Els armaris i calaixos estan dissenyats per aprofitar al màxim l’espai i facilitar l’accés a tot el que necessites. La cuina es converteix en un espai funcional i estètic, on cuinar es converteix en un plaer. Pots preparar els teus plats preferits amb total llibertat, gaudint de la companyia dels teus éssers estimats mentre crees delicioses experiències culinàries. Aquesta cuina és un reflex del teu estil de vida: moderna, pràctica i elegant. Un espai on la funcionalitat i la bellesa s’uneixen per crear un ambient únic que t’encantarà.

El teu dormitori és un santuari de pau i tranquil·litat

Entrar al teu dormitori i sentir-te com en un capoll de pau i tranquil·litat. Un llit amb dosser t’envolta en una abraçada suau, mentre que la roba de llit de cotó egipci t’invita a un somni reparador. La llum tènue de les llums crea un ambient íntim i relaxant, perfecte per desconnectar del món exterior i submergir-te en un profund descans. En aquest espai, el silenci és el protagonista. La decoració minimalista i els colors neutres t’ajuden a relaxar-te i deixar enrere les preocupacions del dia. El llit, amb el seu matalàs mullidor i els seus llençols suaus, t’invita a acaronar-te i gaudir d’un somni reparador. Cada detall d’aquest dormitori ha estat dissenyat per crear un ambient íntim i acollidor. Els materials naturals, les textures suaus i la il·luminació tènue es combinen per crear un espai que t’invita a la pau i la tranquil·litat. Aquest dormitori és un refugi personal, un lloc on pots recarregar energies i despertar-te renovat cada matí. Un espai que t’invita a gaudir del descans i a crear moments inoblidables.

Cada racó de la teva casa està dissenyat per reflectir la teva personalitat i necessitats.

No hi ha res superflu, només elements que et fan sentir feliç i còmode. La teva casa és un refugi del món exterior, un lloc on pots ser tu mateix i gaudir de la vida al màxim.