Disseny d’interiors a Mataró

diseño interior mataro

RC STUDIO interioristes quins en són els avantatges?

La nostra llar és el lloc on descansem i desconnectem de l’estrès i de l’agitat ritme de vida que portem diàriament, sobretot a les grans urbs. Per això, és fonamental que ens sentim còmodes. Diversos estudis han demostrat que un espai ben organitzat i estèticament bonic ens inspira, influeix al nostre estat d’ànim i fa que ens sentim millor al llarg del dia
El cas és que aconseguir que tots els espais del nostre habitatge siguin acollidors i que, alhora, encaixin amb els nostres gustos i estil de vida pot resultar força complicat.
Engegar un projecte de decoració pel nostre compte pot resultar emocionant, especialment quan ens agrada el món de l’interiorisme i la decoració. Però és molt fàcil caure en petits errors que acaba restant harmonia al conjunt. En aquest sentit, contractar els serveis d?un decorador d?interiors a Mataró és sempre un encert.

Què és el disseny d’interiors?

El disseny d’interiors és la ciència i l’art d’entendre la personalitat i les necessitats de les persones per crear espais que, a més de ser pràctics, siguin estèticament agradables. Consisteix a aprofitar al màxim les textures, els colors i la il·luminació d’un espai perquè les persones que visquin a casa se sentin més còmodes. Una branca del disseny que està relacionada amb l’arquitectura, ja que també s’hi té en compte l’estructura i la distribució de l’habitatge. Adaptar l’entorn a nosaltres és innat, i cadascun de nosaltres tenim un concepte diferent de la comoditat i la bellesa, per la qual cosa el treball dels interioristes consisteix precisament a reflectir l’essència de cada persona dins de l’espai, és a dir, el estil amb què se sent identificat. Usar tots els elements que tingui disponibles per crear un espai on hi hagi un equilibri entre allò funcional i allò estètic.

Per què contractar un dissenyador d’interiors a Mataró?

Tot i que moltes persones creuen que es tracta d’una despesa innecessària, la veritat és que contractant un dissenyador d’interiors a Mataró, fins i tot podem estalviar diners. I el millor de tot és que podrem gaudir d’un espai completament únic i personalitzat d’acord ambdós vostres gustos i al vostre estil de vida.

1. És un expert en la matèria

Un dissenyador d’interiors té amplis coneixements en arquitectura i decoració, per la qual cosa coneix totes les possibilitats que es poden aplicar, tant pel que fa a estils i tendències com a materials, acabats i textures. Qüestions que no guarden cap secret per als professionals, però que poden ser totalment desconegudes per a persones alienes a la professió, per la qual cosa el ventall d’opcions és molt menor quan intentem fer el projecte pel nostre compte.

Però a més, el seu profund coneixement del sector permet posar en relació el conjunt decoratiu amb els detalls més petits per aconseguir equilibri i harmonia. Amb això, a més de gaudir d’assessorament constant, el decorador pot respondre a qualsevol dubte o inquietud.

2. Proposta original i autèntica

Contractar un interiorista us permetrà tenir una proposta que s’ajusti perfectament als vostres gustos i necessitats, a més d’explorar diferents opcions abans de decidir com voleu que sigui l’espai. Tindràs la seguretat que el projecte es desenvoluparà tenint en compte les teves preferències.

3. Estalvi de temps i diners

Un altre dels avantatges de contractar un decorador d’interiors a Mataró és que aquest tipus de professionals solen comptar amb un catàleg extens de proveïdors. Això significa que comptarà amb més agilitat durant el procés de disseny per trobar aquells elements i objectes que tens al cap. Cosa que si fessis pel teu compte requeriria més temps.

A més, en comptar amb un bon nombre de proveïdors, també podràs accedir a un catàleg de preus més gran, per la qual cosa serà molt més fàcil adaptar-se al pressupost del client o fins i tot trobar preus més econòmics que els que tu podries trobar per tu mateix.

4. Més assertiu amb el que vols

Moltes vegades tenim massa idees al cap, però en realitzar-les, ens adonem que no és el que esperàvem. Per aquest motiu, sempre és millor recórrer a un dissenyador d’interiors a Mataró perquè sàpiga exactament com fer realitat el que tens al cap En funció dels gustos i del que vulguis transmetre, buscarà la manera d’aprofitar cada racó i que els resultats siguin la més semblant al que busques, a més d’abaratir els costos.

5. Aprofita el potencial de casa teva
El professional té l’ull entrenat, per la qual cosa, en veure un determinat espai, és capaç de transformar-lo al cap, cosa que li permet treure el màxim partit a cada racó i aconseguir que, a més de ser còmode, resulti estèticament bell. Destacarà els seus punts forts i intentarà minimitzar-ne els límits o les debilitats.

Però, a més, gràcies als treballs de disseny gràfic, els interioristes poden recrear visualment els resultats que se cerquen. D’aquesta manera, podràs tenir una idea més aproximada de com quedarà la teva llar i fer correccions d’una manera més senzilla.

6. Aconsegueix l’equilibri ideal entre la estética i la funcionalitat

Quan decorem la casa nosaltres mateixos, moltes vegades correm el risc de quedar-nos totalment fascinats per un moble que, quan el posem a casa, ens adonem que no hi cap, no combina o resulta molest a la nostra vida diària. Per aquest motiu, és recomanable contractar un dissenyador d’interiors que no només aconsegueixi que espai es vegi estèticament bonic, sinó que a més tingui en compte la distribució i l’assoliment que el conjunt resulti harmònic.

7. Adaptació a les teves necessitats

Un dissenyador d’interiors es preocupa per conèixer l’estil de vida de les persones que viuen a casa per adequar-la a les seves necessitats i al seu estil de vida, de manera que el resultat vagi d’acord amb allò que necessiten dins de la seva vida diària, donant lloc a un espai més personalitzat i acollidor.

8. Aconseguir la millor il·luminació

La il·luminació té un gran impacte sobre el nostre estat d’ànim. I el més curiós és que sol ser una de les qüestions a què menys es presten atenció quan es decora una casa. Si decideixes contractar un dissenyador d’interiors a Mataró, sabrà perfectament potenciar la llum natural a través de la distribució i les combinacions de colors, i treballarà la il·luminació artificial perquè gaudeixis del benestar més gran possible a casa teva.