Projecte Orrius

Projecte Orrius

En la renovació integral d’aquest habitatge ubicada a la població d’Òrrius vam projectar la zona de la cuina. Els propietaris de l’habitatge, enclavada enmig de l’entorn natural de la serra litoral, ens van demanar la utilització de materials estrictament naturals, que estiguessin integrats amb l’entorn i amb la resta de l’habitatge.
Vam treballar amb fusta natural de roure i fusta natural de roure envernissat de color verd, marbre Blanc Macael a les zones de treball amb la pica i escorreplats integrats. La distribució de la cuina destaca la zona de l’illa amb la barra i la zona d’aigües en el centre de l’espai, potenciant així la comunicació i vistes panoràmiques de l’espai natural.

Just darrere de l’illa, treballat amb panells de fusta integrats fins al sostre, trobem el forn, el microones, el frigorífic integrat i dues portes totalment integrades que ens duen al rebost i a un bany de cortesia. La zona de cocció destaca per la seva àmplia zona de preparació. Els finestrals de fusta batents i correderes fan que aquest espai s’obri al porxo podent gaudir d’aquest espai exterior en dies i nits càlides.